Hiddink blijft enkel tot de zomer bij Chelsea

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hiddink blijft enkel tot de zomer bij Chelsea
Foto: © SC

Guus Hiddink blijft coach van Chelsea FC tot de zomer en heeft geen intentie om langer te blijven. Dat heeft de Nederlander vandaag vertelt op een persconferentie op Stamford Bridge.

Guus Hiddink vindt dat zijn werkzaamheden bij Chelsea FC op de duur niet te combineren zijn met zijn werk voor Rusland waar hij bondscoach is. "Ik heb afspraken over een voltijds contract met de Russische voetbalbond", zegt Hiddink die tot nu toe nog had open gelaten of hij ook volgend seizoen aan de slag zou zijn voor de Londenaren.

Hiddink heeft ook nog eens duidelijk gemaakt dat hij zijn taak bij Chelsea niet doet om zijn tijd op te vullen. "We hebben in de competitie een achterstand van tien punten en dat is behoorlijk veel. We doen ook nog altijd mee in twee andere bekers. Ik ben hier dus absoluut niet om mijn tijd te verdoen."

Chelsea doet nog mee in de Champions League waar het nu in twee wedstrijden Juventus Turijn ontmoet. Ook in de Engelse beker is het team nog actief. Dit weekend speelt Chelsea een competitiewedstrijd op het veld van Aston Villa. (GD)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties