Zola maakt werk van toekomst bij The Hammers

Jeroen Pyl
| 0 reacties
Zola maakt werk van toekomst bij The Hammers
Foto: © SC

Door financiële problemen verkocht West Ham de afgelopen transferperiode sterkhouder Craig Bellamy aan Manchester City. Dankzij die broodnodige ponden maakt trainer Gianfranco Zola nu werk van de contractverlengingen van Robert Green en Lucas Neill.

 
Middenvelder Scott Parker, een andere sterkhouder van The Hammers, tekende ook al bij. Zola (foto) hoopt nu Parkers collega’s ook langer aan de club te kunnen binden.
 
Doelman Green, die nog onder contract ligt tot 2012, liet al weten zich ondergewaardeerd te voelen. Hij zou enkel een contractverlenging overwegen indien hij een gelijkaardig salaris zal ontvangen als zijn teamgenoten.
 
Sterkhouder Lucas Neills contract loopt echter binnen vier maanden af. De 47-voudig Australische international werd vorige maand nadrukkelijk gekoppeld aan Newcastle. Van een transfer wilden ze op Upton Park echter niets weten.
 
“We zijn in gesprek met beiden. Ik denk dat zij graag voor de club willen blijven spelen. Lucas zal blij zijn met het gedane voorstel. Hij heeft ontzettend veel voor de club betekend”, meldt Zola aan de BBC.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties