Klinsmann heeft het verkorven bij Van Buyten en Ribéry

Klinsmann heeft het verkorven bij Van Buyten en Ribéry
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de 0-5 uitzege op het veld van Sporting Lissabon is niet alles rozengeur en maneschijn in München. Het ligt Ribéry en onze landgenoot Daniel Van Buyten dwars dat Klinsmann die laatste, ondanks speelgaranties, niet liet starten.

Volgens Daniel Van Buyten had de Bayern-coach hem meegedeeld dat de sterke verdediger zou beginnen in de basis in het uitduel bij Sporting. “Het is de zoveelste mokerslag in mijn gezicht”, laat de Rode Duivel optekenen in de Duitse media.
 
Jürgen Klinsmann liet me twee dagen geloven dat ik zou starten. Voor het eten vertelde hij me echter doodleuk dat ik naast de ploeg viel. Een uitleg heb ik niet gekregen.”
 
Franck Ribéry en Van Buyten zijn beste maatjes en dat heeft Klinsmann geweten. De Franse spelverdeler spurtte na zijn eerste doelpunt naar onze landgenoot en negeerde daarbij zijn coach. “Franck is even woest al ik. Hij heeft op me moeten inpraten. Hij begrijpt ook niet waarom ik niet mocht starten.”
 
De voormalige Marseille-verdediger ziet zijn toekomst bij Bayern somber in. “Ik heb het gevoel dat het hier stilaan gedaan is voor mij. Ik doe er alles aan maar loop toch voortdurend met mijn kop tegen de muur.” Klinsmann zelf maakte niet veel woorden vuil aan het incident. “Van Buyten heeft me gewoon verkeerd begrepen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties