Romero breekt hand na woedeuitbarsting

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Romero breekt hand na woedeuitbarsting

AZ Alkmaar, de lijstaanvoerder in Nederland, zal het langere tijd moeten doen zonder zijn sterke doelman Sergio Romero. De Argentijn brak op een domme manier zijn hand. Na de blessuregolf in de defensie van AZ, is dat slecht nieuws voor Louis Van Gaal.

Sergio Romero heeft zijn handbreuk helemaal aan zichzelf te wijten. Volgens de website van AZ Alkmaar was de Argentijnse sluitpost na afloop van de verloren bekerwedstrijd tegen NAC Breda zo boos dat hij zijn frustraties uitte tegen de muur van de kleedkamer. Hij achtte zichzelf verantwoordelijk voor de nederlaag in de beker omdat hij een schot van Nourdin Boukhari in doel werkte terwijl de bal wel degelijk houdbaar was.

Het is nog niet bekend hoe lang Romero zal uitgeschakeld zijn. De duur van de onbeschikbaarheid zou pas duidelijk worden in de loop van vandaag. Voor de doelman is de blessure wel een heuse domper want naar verluidt zou de Argentijnse bondstrainer Diego Armando Maradona hem binnenkort oproepen.

Romero speelde dit seizoen al 25 competitiewedstrijden voor AZ Alkmaar. Hij moest maar veertien doelpunten toestaan. Zijn vervanger in doel wordt de Australiër Joey Didulica.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties