Tubantia: "Spelerslonen zijn wel betaald"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Tubantia: "Spelerslonen zijn wel betaald"
Foto: © SC

Tubantia Borgerhout heft nog geen nieuwe clubmanager. Voorzitter Frank Impens zit dinsdagavond samen met Ivan Dechievre om de toekomst van de club te bespreken.

Dechievre schoof zich maandag naar voren als de nieuwe clubmanager. “Ik was verwonderd over zijn uitspraken”, reageert Impens. “Ik heb nog maar één keer een gesprek van 30 minuten gehad met die man. Vanavond hebben we hem uitgenodigd voor een vergadering.”
 
Spelerslonen
 
“Wat hij over de uitbetalingen van de spelers zegt, klopt ook niet. Zij hebben hun loon al wel gekregen. We willen bekijken wat Dechievre in zijn mars heeft en of hij binnen ons concept past, maar zijn “agressief optreden” is niet onze stijl.”
 
Hoe zit het dan met de schuldenberg van Tubantia? “Iedere club heeft zijn eigen problemen”, vindt Impens. “Bij ons is het probleem eerder structureel. We zitten met twee bestuursleden en dat zorgt voor demotivatie. Op de dag van de wedstrijd moeten we discussiëren over wie de lijnen trekt en wie de tickets verkoopt.”
 
Degradatie
 
Tubantia staat momenteel voorlaatste in bevordering en heeft dringend punten nodig om een wenkende degradatie te vermijden. “Op dit moment is vierde klasse misschien te hoog gegrepen, maar een degradatie maakt geen verschil voor de toekomst van Tubantia.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties