Ambitieuze De Zeeuw weigert contractverlenging

De Nijs Michael
| 1 reacties
Ambitieuze De Zeeuw weigert contractverlenging
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Demy De Zeeuw is bij AZ de voorbije jaren uitgegroeid tot een onmisbare schakel binnen de ploeg, maar toch moet de leider uit de Eredivisie stilaan rekening houden met een vertrek. De middenvelder wil zijn contract namelijk niet verlengen.

Demy De Zeeuw is van onschatbare waarde voor de huidige nummer één uit de Nederlandse competitie. Zo betwiste de Nederlandse international de voorbije vier seizoenen 114 competitieduels en 16 wedstrijden in de UEFA Cup. AZ wil het contract van de middenvelder, dat nog loopt tot de zomer van 2011, daarom openbreken, maar dat weigert de Nederlander.

"Als je ambities hebt om een stap te maken, is het niet logisch om bij te tekenen", legt De Zeeuw uit in De Telegraaf. "Ik ben ook weer niet van plan om meteen weg te gaan. Champions League spelen met AZ is een mooie affiche."

"Er is interesse. Maar dat is er altijd wel, als je bij AZ speelt en bij het Nederlands elftal zit", blijft de international rustig. "Begin dit seizoen was de situatie anders. Toen wilde ik absoluut weg, ook omdat ik toen wissel stond, en was HSV concreet. Kun je nagaan hoe extreem het kan veranderen in de voetballerij. Gelukkig maar, anders had ik dit allemaal gemist."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties