Na hectische week, wacht Roda een moeilijk duel

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Na hectische week, wacht Roda een moeilijk duel

Na een hectische week waarin duidelijk werd dat Roda JC niet in een fusie opging maar gewoon zelfstandig blijft bestaan, heeft de club nu een aartsmoeilijke verplaatsing naar FC Twente voor de boeg.

"De afgelopen week is weer een hectische week geweest voor ons. We hebben geprobeerd om er als groep op te reageren", aldus Van Veldhoven. "Dit zorgt ervoor dat alles weer goed door elkaar wordt geschud waarna voetbal niet meer het hoofddoel is. Er is daardoor ook te weinig stabiliteit."
 
Toch ziet Van Veldhoven terug licht aan het einde van de tunnel. "Het positieve is dat de supporters weer in grote getalen meegaan naar uitwedstrijden en de spelers hierdoor extra steun krijgen."
 
Vanavond wacht Roda de moeilijke verplaatsing naar FC Twente. Van Veldhoven hoopt dat zijn spelers moet dezelfde passie en discipline spelen zoals bij de laatste vijf wedstrijden. "Zij hebben een goed team met veel individueel goede spelers. De flanken die bij FC Twente vooral de diepgang zoeken, worden voor ons moeilijk." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties