Moutinho blijft langer bij Sporting Lissabon

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Moutinho blijft langer bij Sporting Lissabon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

João Moutinho (foto) blijft langer bij Sporting Lissabon voetballen. De middenvelder stond nochtans hoog op de lijstjes als potentiële versterking voor veel Europese topteams. Moutinho verlengde zijn contract tot de zomer van 2014.

Sporting Lissabon maakte vanochtend het nieuws van de contractverlenging van João Moutinho officieel bekend. Wie de Portugese international wil weghalen uit de hoofdstad, zal flink in de geldbuidel moeten tasten. In het contract van Moutinho staat een gelimiteerde afkoopsom van 22,5 miljoen euro. Dat is wel bijna drie miljoen euro minder dan vroeger.

In januari was Everton nog geïnteresseerd in Moutinho, maar het bod van vijftien miljoen euro werd door Sporting Lissabon afgewezen. De middenvelder is ondanks zijn nog jonge leeftijd een van de boegbeelden van de groenwitten. Hij debuteerde in 2004 en in 2005 maakte hij ook al voor het eerst zijn opwachting in het nationale elftal. De 23-voudig international speelde ondertussen al bijna tweehonderd officiële wedstrijden voor de hoofdstedelingen. Hij is ook aanvoerder van het elftal. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties