Doelpunten Derijck en Somers leveren niets op

Jimmy Wouters
| 1 reacties

ADO Den Haag blijft in de gevarenzone hangen. De ploeg verloor namelijk met 2-3 van Feyenoord. De meest spectaculaire wedstrijd van zondag was overigens Vitesse - FC Utrecht. Het werd in Arnhem maar liefst 6-1.

ADO Den Haag - Feyenoord was een levendig duel waarin de thuisploeg net als in de vorige wedstrijden zijn voorsprong verspeelde. Het was Timothy Derijck die de residentieclub in de tweede helft op voorsprong bracht. Tomasson boog die achterstand echter met twee doelpunten om. Knopper bracht ADO nog wel op gelijke hoogte, maar een minuut later bezorgde Makaay Feyenoord alsnog de drie punten.

Vitesse heeft in Arnhem FC Utrecht met 6-1 van de mat geveegd. Toch viel er in de eerste helft niets te beleven tot het doelpunt van Hofs vlak voor rust. Na de pauze liep Vitesse via tweemaal Claudemir en Verhaegh uit tot 4-0. Somers kon nog wel milderen, maar FC Utrecht kon een blamage niet meer vermijden want Vitesse scoorde in de slotfase nog twee keer via Büttner en van der Struijk.

FC Groningen - Willem II was het laatste duel op zondagmiddag en eindigde zoals het begon met 0-0. (AN)