Inter bedwingt zenuwen

Maarten Vandenabeele
| 10 reacties

Inter liet zich niet verrassen tegen Lazio en blijft na deze speeldag minstens 7 punten voorsprong behouden op Milan. Onderin won Reggina de degradatietopper bij Bologna.

Inter - Lazio 2-0

De Nerazzurri konden in de eerste helft weinig dreigen, Lazio speelde goed compact, maar zelf voor gevaar zorgen, dat zat er niet in. Ibrahimovic kreeg de enige goeie kans voor de pauze, maar zijn kopbal was niet goed genoeg.

Na de pauze zorgde de Zweedse spits eens te meer voor de bevrijding: met een machtig schot gaf hij zijn Inter in de 58e minuut de leiding, 1-0. In de 70e minuut was Ibracadabra aangever voor Muntari, die van dichtbij eenvoudig kon scoren: 2-0. De spits pakte even later wel een gele kaart, waardoor hij de volgende wedstrijd, bij Chievo, mist.

Bologna - Reggina 1-2

Bologna was lange tijd baas, maar Reggina ging met de drie punten lopen en gooit de degradatiestrijd zo weer helemaal open.

De bezoekers kregen 1 doelkans voor de pauze: Brienza ontsnapte aan de buitenspelval en zorgde in de 40e minuut voor 0-1. Kort na de pauze verschalkte Barreto doelman Colombo, die te ver uit zijn doel stond: 0-2. De tegentreffer van Moras, diep in de tweede helft, was een pleister op een houten been: 1-2.