'Als Ribéry vertrekt, denken we aan Diego'

Mathias Dumarey
| 2 reacties
'Als Ribéry vertrekt, denken we aan Diego'
Foto: © SC

Indien Franck Ribéry komende zomer de deur van Bayern München dichttrekt, dan denken ze in Zuid-Duitsland aan de komst van de Braziliaan Diego (foto). Dat heeft Uli Hoeneß alvast laten weten in de Duitse pers.

De kans bestaat dat Franck Ribéry volgend seizoen niet meer in de kleuren van Bayern München te bewonderen zal zijn ondanks een nog lopend contract tot de zomer van 2011. Mocht de Fransman effectief beslissen om de Duitse Rekordmeister te verlaten, dan zou de Braziliaan Diego, nu nog in dienst bij Werder Bremen, in beeld komen als potentiële vervanger.

"Als Ribéry vertrekt, is Diego zeker een thema", had
Uli Hoeneß al laten weten. Diego zelf wil niet al te diep ingaan op de vermeende interesse van Bayern. "Werder bepaalt waar mijn toekomst ligt. Als Bayern echt in mij geïnteresseerd is, zullen ze zich bij Klaus Allofs moeten melden", aldus de Braziliaan die nog tot de zomer van 2011 vastligt in het Weserstadion.

Ribéry heeft eerder deze week laten uitschijnen dat een vertrek zeker niet uit te sluiten valt mocht Bayern zich niet plaatsen voor de Champions League. Om een seizoen in de nieuwe Europa League te spelen, heeft hij geen zin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties