Geraerts is hard voor zijn ploegmaats

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Geraerts is hard voor zijn ploegmaats
Foto: © SC

Karel Geraerts (foto) is vandaag nog eens hard voor zijn ploegmaats in het weekblad Sport/Voetbalmagazine. Ook voor zichzelf spaart hij de kritiek helemaal niet.

Club Brugge heeft nu een derde opeenvolgend slecht seizoen achter de rug, de fans morren en de spelers hebben op dit ogenblik geen greintje vertrouwen meer. Met nog een uitwedstrijd bij co-leider Standard Luik en een thuismatch tegen Excelsior Moeskroen zit er echter nog altijd Europees voetbal in.

Karel Geraerts is momenteel niet tevreden over zijn tweede passage bij Club Brugge. "Ik had van deze transfer veel meer verwacht, maar de klik tussen mij en Club is er nooit geweest. Ik ga hier enkel blijven als de nieuwe trainer (Adrie Koster, nvdr) mij wil om op het middenveld te spelen, en niet als rechtsback. Ik wil ook geen tweede of derde keuze zijn", aldus de Limburger.

Geraerts ziet ook een reden voor het matige seizoen van blauwzwart. "Te veel spelers hebben zich achter de dood van François Sterchele verscholen. Dat is een gebrek aan respect voor hem en voor zijn familie", zegt hij. Geraerts trekt ook een vergelijking met zijn Standard-periode. "Ginds was Sergio Conceiçao de leider in de kleedkamer. Hier denken er een paar dat ze de leiders zijn, maar ze zijn het niet. Sommigen hebben zelfs nog niets bewezen", besluit Geraerts.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties