Nedved lijkt dan toch niet te kappen met carrière
Mathias Dumarey
| 1 reacties
Nedved lijkt dan toch niet te kappen met carrière
Foto: © SC

Pavel Nedved (foto) zou erover nadenken om toch nog even door te gaan met professioneel voetbal. De Tsjech had eerder laten weten te stoppen op het einde van dit seizoen. Spelplezier lijkt hem echter op andere gedachten te hebben gebracht.

Het is de zaakwaarnemer van Pavel Nedved, Mino Raiola, die met het nieuws op de proppen kwam dat zijn besluit om te stoppen met professioneel voetbal niet meer zo zeker is. De 36-jarige middenvelder zou nu alsnog een extra seizoen willen voetballen op het hoogste niveau.

Nedved zei eerder dat hij nog elke dag geniet van het spelletje, maar dat zowel fysiek als mentaal zijn lichaam op is. Hij vond het tijd voor andere jonge spelers. De Tsjech viert komende zomer zijn 37ste verjaardag.

Mino Raiola zei gisteren op de Italiaanse radio dat hij niet gelooft dat hij Nedved al gaat stoppen met voetballen. Volgens hem gaat hij nog een jaar door. Nedved heeft trouwens al twee keer eerder een afscheid aangekondigd, maar telkens kwam hij daar weer op terug. De eerste keer was in 2006 toen hij een volgens hem onterechte schorsing voor vijf speeldagen had gekregen, een tweede keer was in 2007 na een teleurstellende aanbieding van zijn huidige club Juventus Turijn. In principe loopt het contract van Nedved deze zomer af, maar dat zou dus toch nog verlengd kunnen worden.Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws