AZ wil snel een tweede ring in DSB-Arena

Mathias Dumarey
| 4 reacties
AZ wil snel een tweede ring in DSB-Arena

AZ Alkmaar hield gisteren een receptie om het kampioenschap te vieren. Daarin liet voorzitter Dirk Scheringa weten dat de club volgend seizoen met een budget van 40 miljoen euro zal werken en het stadion fors wil uitbreiden.

AZ Alkmaar werkte dit seizoen met een budget van om en bij de 30 miljoen euro. Daar komt volgend seizoen dus tien miljoen euro bij. "We hebben dit seizoen veel wedstrijden gewonnen en daardoor ook veel extra premies moeten uitbetalen. Daarom is het goed dat we ons budget volgend seizoen kunnen uitbreiden tot 40 miljoen euro", aldus Dirk Scheringa.

Ook het stadion is aan uitbreiden toe. "We willen snel de bouw van een tweede ring realiseren omdat dit hoort bij een club die in de Champions League speelt. Bovendien kunnen we op die wijze verder groeien. Dat is niet makkelijk. Nu we succes hebben, wordt er veel getrokken aan de mouwen van onze mensen", aldus Scheringa die verwijst naar de flirt tussen Bayern München en trainer Louis Van Gaal. Moussa Dembele, Stijn Schaars, Mounir El Hamdaoui en Demy De Zeeuw worden momenteel ook aan verschillende teams in Europa gelinkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties