Culina kijkt Australisch avontuur vol vertrouwen tegemoet

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Culina kijkt Australisch avontuur vol vertrouwen tegemoet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen is nog maar net gedaan of Jason Culina kan al aan het nieuwe beginnen. De speler van PSV verhuist namelijk naar Australië waar de competitie al op 4 juli begint. Hoewel het om een stap terug gaat, vreest hij niet voor zijn interlandcarrière.

Jason Culina heeft zich maandag gemeld bij zijn nieuwe club in Australië, Gold Coast United. De 28-jarige ex-PSV'er kijkt met vol vertrouwen uit naar de nieuwe uitdaging. "Ik heb vertrouwen dat we hier succes gaan hebben en daarom ben ik ook gekomen. Ik ben een speler die altijd hard werkt, honderd procent inzet geeft en daarom ben ik er van overtuigd dat mijn niveau hier niet anders zal zijn.”  

WK 2010

Culina is door Gold Coast United gehaald als steunpilaar van het team en moet met zijn ervaring de ploeg naar successen leiden in het eerste seizoen, dat in augustus begint. Desondanks moet hij vrezen voor zijn positie binnen het nationale elftal. Bondscoach Pim Verbeek liet namelijk al eerder weten dat hij geen voorkeur heeft voor spelers die teruggaan naar Australië. “Ik zie het niet als een risico, het is allemaal goed doordacht en mijn keuzes zijn gebaseerd op het voetbal", aldus Culina. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties