Verbitterde Klinsmann spreekt voor het eerst na ontslag

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Verbitterde Klinsmann spreekt voor het eerst na ontslag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jürgen Klinsmann (foto), een kleine maand geleden op straat gezet bij Bayern München, heeft voor het eerst gesproken. Hij is nog altijd verbitterd en zegt dat hij toch de titel had kunnen pakken met de Zuid-Duitse topclub.

Bayern München moet allicht de Duitse titel laten aan het verrassend sterke VfL Wolfsburg. Drie weken terug ontsloeg de topclub Jürgen Klinsmann en werd Jupp Heynckes aangesteld als interim-trainer tot het einde van dit seizoen om alsnog proberen het Meisterschaft naar Beieren te halen. Dat lijkt nu ook niet te lukken en ondertussen vindt Klinsmann dat er hem nog altijd niets te verwijten valt.

"Ik kreeg in München de verantwoordelijk over een aantal zaken waar ik hoegenaamd niets aan kon veranderen. Het pijnlijkste van de hele zaak is dat ik nog altijd het gevoel heb dat ik de zaken tot een goed einde had kunnen brengen. Ik had Bayern echt kampioen kunnen maken", aldus de ex-bondscoach van Duitsland in een tv-interview.

Bayern liet afgelopen week twee belangrijke punten liggen en heeft het kampioenschap niet meer in eigen handen. Voor Wolfsburg volstaat volgende speeldag een overwinning om het eerste kampioenschap te vieren in het clubbestaan. Volgend seizoen wordt Louis Van Gaal de nieuwe hoofdtrainer in de Allianz Arena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties