Ibisevic begon weer met de trainingen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ibisevic begon weer met de trainingen
Foto: © SC

TSG Hoffenheim heeft zijn Bosnische aanvaller Vedad Ibisevic (foto) na lange tijd van afwezigheid weer kunnen verwelkomen op het oefenveld. Sinds januari was de topspits out met een afgescheurde kruisband in de rechterknie.

Samen met de blessure van Vedad Ibisevic zakte Hoffenheim nadien helemaal weg in het klassement nadat de neofiet eerder nog de herfsttitel pakte in de Bundesliga. De Bosniër maakte nu weer zijn rentree op het oefenveld en dat viel best mee.

"De eerste tien minuten had ik nog wat last van mijn knie. Daarna ging het een stuk beter. Ik ben blij dat ik weer een stap vooruit heb gezet", liet Ibisevic weten aan Kicker. De Bosnische international zal dit seizoen normaal niet meer in actie komen. Dit weekend staat ook de laatste speelronde op het programma in Duitsland.

Op het moment van zijn blessure was Ibisevic de topschutter in de Bundesliga met achttien goals. Op dat ogenblik was Hoffenheim ook de verrassende leider. Momenteel staat de club van de steenrijke voorzitter Dietmar Hopp op de zevende plaats. Boubacar Sanogo, aangetrokken als de vervanger van Ibisevic, ontgoochelde en kon enkel maar scoren in zijn debuutwedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties