Gerrard spreekt

Yves Dekoning
| 6 reacties
Gerrard spreekt

Volgens Steven Gerrard kan Liverpool FC volgend jaar kampioen spelen. Hij wijst er wel op dat de club dan deze zomer de juiste aanwinsten moet aantrekken.

Steven Gerrard sprak over het afgelopen seizoen, de toekomst, transfers en over de concurrentie. De aanvoerder van Liverpool FC lijdt onder het uitblijven van een titelviering.

"Is het voorbije seizoen een succes of een mislukking? Mislukking is een groot woord, maar we hebben geen enkele prijs gewonnen. We hebben wel veel vooruitgang geboekt. We komen dichter bij de titel. Onze volgende drie aankopen gaan cruciaal zijn. We moeten meer spelers halen van het niveau van Fernando Torres. We hebben spelers nodig van het niveau van Gareth Barry. Hij heeft de klasse en hij is Engels. We hebben Engelse spelers nodig nu."

"Manchester United heeft dit seizoen de titel gegrepen dankzij een uitstekende bank. Ze zijn sterker in de breedte. Met Carlo Ancelotti heeft Chelsea een schitterende trainer gehaald. Hij is een meester-tacticus, dat bewees hij met AC Milan. Het wordt spannend in de Premier League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties