West Ham heeft geen financiële zorgen meer

West Ham heeft geen financiële zorgen meer

West Ham United is uit de financiële problemen nadat de club is overgenomen. De nieuwe eigenaar is het Britse bedrijf CB Holding. De vorige eigenaar, de IJslander Gudmundsson, verloor een groot deel van zijn vermogen door de financiële crisis.

De overname tussen de IJslanders en CB Holding werd vandaag beklonken. "Ik ben blij dat we de nieuwe deal hebben kunnen afronden en ik kijk er naar uit om deze ploeg verder te helpen. Gianfranco Zola en Steve Clarke hebben fantastisch werk geleverd en met deze ploeg willen we verder bouwen aan de toekomst", aldus Andrew Bernhardt, de nieuwe voorzitter van The Hammers.

Forse investeringen hoeven de fans van West Ham alleszins niet te verwachten. "We gaan wel degelijk in onze spelersgroep investeren, maar we zullen wel goed nadenken over onze uitgaven", aldus nog Bernhardt.
De afscheidnemende voorzitter Bjorgolfur Gudmundsson liet weten dat hij iedereen bij de club wil bedanken voor de geweldige tijd en hij hoopt dat het Londenaren goed gaat in de toekomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties