Wolfsburg wil niet meewerken aan transfer van Dzeko

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Wolfsburg wil niet meewerken aan transfer van Dzeko
Foto: © SC

Edin Dzeko (foto) mag dan wel heel nadrukkelijk in de belangstelling staan van AC Milan, zijn huidige club VfL Wolfsburg wil niet meewerken aan een transfer. Alleen als er heel veel boter bij de vis zou komen, kan een vertrek bespreekbaar zijn.

Adriano Galliani, de vice-voorzitter van AC Milan, was vorige week in Bosnië-Herzegovina om te spreken met Edin Dzeko. Dat heeft het Milan-bestuurslid gisteren nog gezegd. De reactie van Wolfsburg liet niet echt lang op zich wachten. Jürgen Marbach, de algemeen directeur van de Duitse landskampioen, liet weten dat de spits zeker niet zonder slag of stoot zal vertrekken uit de Volkswagenstad.

"We zullen Milan laten weten dat we niet geïnteresseerd zijn om mee te werken aan een transfer. We willen hem behouden. Hij is gewoonweg niet te koop", aldus Marbach tegenover het Duitse persagentschap ANP. Dzeko had met 26 doelpunten een ruim aandeel in de allereerste landstitel van Wolfsburg dit seizoen. Ook met de nationale ploeg van Bosnië-Herzegovina schitterde hij door onder meer drie keer te scoren tegen België in twee wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties