Ribéry kan naar Barcelona, Chelsea en Man. United

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Ribéry kan naar Barcelona, Chelsea en Man. United
Foto: © SC

Franck Ribéry (foto) weet nog altijd niet waar hij volgend seizoen zal spelen. Naar verluidt hebben FC Barcelona, Chelsea FC en Manchester United al een bod gedaan. Mogelijk doet ook Real Madrid dat nog.

Bij Bayern München willen ze Franck Ribéry absoluut niet kwijt, maar de vraag is of ze de Fransman zullen kunnen tegenhouden. Drie absolute topteams brachten al een bod uit, Real Madrid nog niet. Zij zouden wel al een voorstel gedaan hebben dat Bayern twee spelers zou mogen kiezen uit het rijtje Arjen Robben, Rafael Van der Vaart en Wesley Sneijder.

"Ik ga niet over bedragen praten, maar het klopt dat Barcelona, Chelsea en Manchester United al een bod hebben uitgebracht. Wij gaan daar zeer ontspannen mee om en hebben de interesse vooralsnog kunnen wegwuiven. Real Madrid heeft ons al benaderd met de vraag of we bereid zouden zijn te praten over een transfer. Wij hebben gezegd dat dit niet het geval is omdat we Franck niet kwijt willen raken. Ik ben er trots op dat een van de beste spelers ter wereld bij ons speelt", aldus voorzitter Karl-Heinz Rummenigge in Bild.

Rummenigge beseft wel dat als Real Madrid uitpakt met een monsterbod, de zaken vlug kunnen veranderen. "Wanneer wij als handelaren zouden nadenken, dan is een transfer uiteraard logisch. In voetbal gaat het echter niet alleen om geld, maar ook om emotie. We hebben Franck twee jaar terug niet gekocht om hem dan met een forse winst door te verkopen. We willen graag meedoen om de prijzen en dan is het een zaak om je beste spelers te behouden", besluit Rummenigge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties