Bölöni tekende vandaag zijn contract bij Standard

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Bölöni tekende vandaag zijn contract bij Standard
Foto: © SC

Laszlo Bölöni (foto) heeft vandaag onder grote persbelangstelling zijn contract bij Standard Luik verlengd met één seizoen. Hij gaf meteen ook nog wat toelichting over zijn contractverlenging.

"Ik heb inderdaad aanbiedingen gekregen van andere clubs, maar er was altijd wel iets", zei Laszlo Bölöni vandaag op de persconferentie. De club die hem graag wilden binnenhalen waren Steaua Boekarest en Dinamo Boekarest, maar ook het Schotse Celtic Glasgow.

Waarom verkoos hij dan toch om in Luik te blijven? "Er heerst hier echt een uitstekende sfeer. Standard zal opnieuw een rol spelen in de titelstrijd en ook Europees zullen we ons weer kunnen tonen. Op het hoogste niveau dan nog, de Champions League. Bij die andere aanbiedingen was er altijd wel iets dat ik niet goed vond. Soms was het financiële voorstel toch interessanter. Soms wilde ik ook niet meer wachten op de clubs en daarom heb ik zelf de knoop doorgehakt en beslist om in Luik te blijven", gaat Bölöni verder.

Bölöni had nog een opmerkelijke quote in petto. Hij vindt namelijk dat de vernieuwe competitie voor hem bijna een reden was om weg te gaan. "Heb je hier al eens de velden gezien van december tot februari? Ik weet echt niet of dit land wel klaar is voor zo'n systeem", aldus nog de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties