Ferguson vindt de transfersom voor Tévez overdreven

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Ferguson vindt de transfersom voor Tévez overdreven
Foto: © SC

Carlos Tévez (foto) is nu lid van Manchester City, maar in de twee vorige seizoenen moest hij goals maken voor rivaal en stadsgenoot Manchester United. De Argentijn kostte 28 miljoen euro maar Alex Ferguson (Man Utd.) vindt hem zoveel niet waard.

Carlos Tévez en sir Alex Ferguson kunnen op dit ogenblik niet door dezelfde deur. Beiden houden ze een wrange nasmaak over van hun samenwerking in de vorige twee seizoenen bij Manchester United.

"Ik weet niet of ik hem nog de hand zou schudden. Ferguson heeft me voldoende redenen gegeven om Manchester United te verlaten. In geen enkel belangrijk duel kreeg ik een vooraanstaande rol toebedeeld. Hij zei me altijd wel dat het goed zou komen, maar nooit kreeg ik een ordentelijke uitleg waarom ik niet speelde. Een eerlijke kans heb ik van hem nooit gekregen", liet Tévez vorige week nog optekenen in de Britse pers.

Ferguson sneert vandaag terug naar de Argentijnse international. "In mijn optiek is Carlos geen 28 miljoen euro waard. Hij was populair bij de supporters die altijd wel hun helden zullen hebben. Ik had Tévez graag gehouden als de prijs juist was geweest, maar 28 miljoen euro is simpelweg te veel voor hem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties