Defour: "Vergaten match af te maken, het zij zo"

De Nijs Michael
| 11 reacties
Defour: "Vergaten match af te maken, het zij zo"
Foto: © SC

Standard heeft de eerste afspraak in de competitie gemist. De landskampioen verspeelde tegen promovendus Sint-Truiden twee punten, maar Steven Defour hecht niet te veel belang aan de puntendeling. "Het leven gaat voort", aldus de kapitein van Standard.

"STVV speelde goed georganiseerd en onze pass kwam er niet uit", analyseert Defour. "Het eerste schot van STVV ging meteen binnen en dan weet je dat je een moeilijke wedstrijd krijgt. Toch hadden we nog een goede reactie in huis en kwamen we terug in de wedstrijd dankzij De Camargo. Bij de 2-1-voorsprong konden we even doorduwen, maar we vergaten de partij af te maken en slikten nog een tweede goal."
 
"We hebben twee punten verloren, maar STVV heeft die zeker niet gestolen", aldus de Rode Duivel. "Wij waren gewoon niet op niveau vandaag. Het zij zo, het leven gaat voort. Vorige week waren we nog goed in de Supercup en nu was het heel wat minder. Bij momenten speelden we te hoog en soms te laag."

"Ook verdedigend was het niet goed", beseft Defour in HBvL. "We mogen thuis gewoon geen twee goals krijgen van STVV, met alle respect. Onyewu had misschien beter op het veld gestaan in plaats van op de tribune gezeten. Maar goed, hij is getransfereerd en we zullen het zonder hem moeten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties