Hazard: "Liever spelen in Genk dan in Kazachstan"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Hazard: "Liever spelen in Genk dan in Kazachstan"
Foto: © SC

Eden Hazard (foto) is vanavond weer te bewonderen op een Belgisch voetbalveld maar dan wel in het shirt van zijn club Lille OSC. Het grootste Belgische talent in jaren kijkt erg uit naar de Europese wedstrijd in en tegen RC Genk.

Eden Hazard, vorig jaar verkozen tot de grootste belofte in de Franse Ligue 1, is erg populair in Frankrijk. Naar aanleiding van de wedstrijd van Lille OSC vanavond tegen zijn landgenoten van RC Genk besteedt de Franse sportkrant L'Equipe een hele bladzijde aan hem.

Hazard brak vorig seizoen volledig door in Frankrijk. Dit jaar staat hij voor het jaar van de bevestiging. "En dat is altijd moeilijker. Maar schrik heb ik niet. Het is tijd voor mij om een vaste stek te veroveren bij Lille en de Rode Duivels", zegt hij in de kranten.

Vanavond kijkt hij RC Genk in de ogen en dat wordt voor hem een leuk weerzien met ploegmaats van destijds bij de nationale jeugdploegen. "Ik ken Dimitri Daeseleire bijvoorbeeld goed. Het wordt plezant hen weer terug te zien. Ik heb enkele weken terug de loting live gevolgd en gebeden dat Genk uit de trommel zou komen. Liever zo dan een trip naar Kazachstan te moeten maken. Maar makkelijk wordt het voor ons niet. We mogen Genk echt niet onderschatten", besluit Eden Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties