Frings wil toch vechten voor plaats in de Mannschaft

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Frings wil toch vechten voor plaats in de Mannschaft
Foto: © SC

De Duitser Torsten Frings (foto) wil toch nog zijn kans wagen als Duits international. De middenvelder wil vechten voor zijn plaats als komt hij nauwelijks nog voor in de plannen van Duits bondscoach Joachim Löw.

Torsten Frings pas al langere tijd niet meer in de plannen van bondscoach Joachim Löw en daar is de speler van Werder Bremen niet te spreken over. Beide heren lagen ook al eens overhoop toen Frings het selectiebeleid van Löw op de korrel nam. Wat later bood de 32-jarige speler wel zijn excuses aan.

Vorige maand kon Frings het toch niet laten om wederom kritiek te spuien. Hij snapte niet waarom Löw er voor opteerde om Sami Khedira op te roepen terwijl hijzelf niet werd geselecteerd ondanks het feit dat hij al heel wat ervaring heeft met de nationale ploeg. Frings speelde al 79 interlands en scoorde daarin tien keer.

Nu krabbelt Frings weer wat terug. "Ik wil in 2010 wereldkampioen worden. Ik kan niet beter dan iedere week mijn uiterste best te doen. Op de rest kan ik geen invloed uitoefenen." De laatste minuten die Frings speelde voor de Mannschaft waren in februari tijdens een vriendschappelijke interland tegen Noorwegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties