Rode lantaarn voor Belg in tweede klasse

Philippe Crols
| 0 reacties
Rode lantaarn voor Belg in tweede klasse
Foto: © SC

Bernd Rauw (foto) staat met Union Berlin niet langer meer aan de leiding van de tweede Bundesliga. Rauw staat er in ieder geval nog wel beter voor dan Tom Moosmayer. Met zijn team, RW Ahlen, gaat het van kwaad naar erger.

Tweede Bundesliga

Union Berlin trok afgelopen weekend naar MSV Duisburg. Daar ging de leider met 3-1 de boot in. Bij een 2-0-stand mocht Bernd Rauw een halfuur voor tijd invallen. Hij kon dus niets meer doen aan de nederlaag. Omdat Kaiserslautern een puntje pakte, staat Berlin nu tweede. 

Augsburg blijft de draws opstapelen. De ploeg van Jonas De Roeck, die opnieuw geen deel uitmaakte van de wedstrijdkern, speelde 2-2 gelijk bij Paderborn en blijft zo in de buik van de klassering kamperen.

Augsburg heeft elf punten en dat zijn er evenveel als Fortuna Düsseldorf. Dat gaf op bezoek bij Greuther Fürth een 0-1-voorsprong weg. Axel Lawaree viel in blessuretijd nog in bij Düsseldorf, maar kon geen punt meer uit de brand slepen.

Tenslotte is er nog Tom Moosmayer met Rot Weiss Ahlen. Dat is niet bepaald een succesverhaal aan het worden. Afgelopen weekend werd er thuis verloren van Hansa Rostock. Onze landgenoot viel tien minuten voor tijd in. Omdat FSV Frankfurt gelijkspeelde, staat Ahlen met een punt uit acht matchen helemaal alleen onderaan.

Derde Bundesliga

In de derde Bundesliga won Osnabruck, met Michael Lejan negentig minuten tussen de lijnen, met 3-0 van Sandhausen. Osnabruck staat pas op de achtste plaats, maar heeft wel amper vier punten minder dan leider Burghausen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties