Odjijda: "Verbazingwekkende rode kaart"

Nico Wieme
| 7 reacties
Odjijda: "Verbazingwekkende rode kaart"
Foto: © SC

De Belgische beloften speelden dinsdagavond 0-0 gelijk tegen favoriet Frankrijk. Voor Vadis Odjidja eindigde de wedstrijd in mineur. De Club Bruggemiddenvelder moest met rood het veld verlaten.

Vadis Odjidja kon maar niet begrijpen waarom hij vlak voor tijd vroegtijdig de douches mocht opzoeken. “Ik ging in duel met M’Bengue. Ik val en hij raakt mij met zijn elleboog al dan niet vrijwillig pal in het gezicht. Toen ik rechtstond zag ik tot mijn verbazing dat de scheidsrechter mij met een rode kaart bedacht”, zei de middenvelder na afloop van de interland.

 

“Ik vind dat op zijn minst een bizarre beslissing. De scheidsrechter had de fase niet eens gezien. Ook de vierde official kan de situatie onmogelijk goed gezien hebben, want er stonden veel spelers rond”, aldus Odjidja.

 

De speler van Club ziet nu de eerstkomende groepswedstrijd, thuis tegen Oekraïne, aan zijn neus voorbijgaan. “Dat hoeft geen probleem te zijn. Er is voldoende kwaliteit in onze ploeg. Ook Sven Kums zal er weer bij zijn”, wist Odjidja nog te vertellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties