Odjidja: "Gelijkmaker in Toulouse biedt perspectieven"

Nico Wieme
| 10 reacties
Odjidja: "Gelijkmaker in Toulouse biedt perspectieven"
Foto: © SC

Club Brugge moet donderdagavond vol aan de bak tegen Partizan Belgrado om zijn kansen op kwalificatie voor de 1/16de finales van de Europa League te vrijwaren. Vadis Odjidja heeft er in ieder geval een goed oog in.

Geloof in kansen

“Het is aangenaam dat we Partizan treffen na een deugddoende overwinning tegen Gent”, bekende Vadis Odjidja aan onze redactie. “Uiteraard geloven we nog volop in onze kansen om Europees te overwinteren, ook al hebben we nog maar één punt op zes. Er is nog niets verloren. Die late gelijkmaker in Toulouse was echt van heel groot belang voor ons en biedt nog heel wat perspectieven.”

 

Respect

“Ik voorspel geen makkelijke wedstrijd tegen Partizan. Zij hebben nul op zes en kunnen zich zeker geen puntenverlies permitteren. Ik ga ervan uit dat wij in het eigen Jan Breydelstadion opnieuw een goede match zullen spelen. Akkoord, er moet gewonnen worden, maar we gaan het anders aanpakken dan tegen Shakhtar. Toen toonden we té veel respect voor de tegenstander”, aldus de Clubmiddenvelder.

 

Toulouse

“Onze scoutingscel heeft Partizan voldoende aan het werk gezien. We weten aan welk soort tegenstander we ons mogen verwachten. Langs de andere kant is een Europese match nog altijd iets anders dan een competitiewedstrijd. We moeten gewoon spelen zoals tegen Toulouse en hopen dat we een doelpuntje kunnen maken. Als we de boel dan achteraan gesloten kunnen houden, zit er een goed resultaat in”, keek Odjidja de match tegen Partizan hoopvol tegemoet. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties