Van Holsbeeck: "Gelijkspel in Roemenië niet slecht"

Gert-Jan Weyters
| 11 reacties
Van Holsbeeck: "Gelijkspel in Roemenië niet slecht"
Foto: © SC

Anderlecht wacht donderdagavond de uitwedstrijd in de Europa League tegen het Roemeense Timisoara. Herman Van Holsbeeck laat uitschijnen dat hij tevreden is met één punt.

Herman Van Holsbeeck is duidelijk op de clubwebsite. "We reizen naar Roemenië met de bedoeling om daar minstens één punt te pakken. Als we vier op zes kunnen pakken tegen Timisoara dan maken we een grote kans op Europese overwintering", aldus de manager.

Hij legt ook de druk bij de Roemenen zelf. " Ook voor Timisoara is deze wedstrijd enorm belangrijk. Na de 0-3 nederlaag tegen Dinamo Zagreb moet er gewonnen worden. Zelf zijn we ons er goed van bewust dat de wedstrijden tegen Timisoara sleutelmomenten zijn in de campagne", zegt Van Holsbeeck.

De manager zelf heeft vertrouwen in zijn ploeg ondanks de talrijke blessures. "Wij hebben veel karakter in de ploeg. De jongeren passen zich goed aan en dit zijn de wedstrijden waarin ze veel progressie kunnen maken. Je voelt in de ploeg ook een zekere wil om te overwinteren", besluit Van Holsbeeck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties