Drogba: "En zeggen dat ik fan van Arsenal was"

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Drogba: "En zeggen dat ik fan van Arsenal was"
Foto: © SC

Didier Drogba (foto) was gisteren de ster op het veld van Arsenal. Hij had een groot aandeel in de 0-3-zege van Chelsea in het Emirates Stadium. De Ivoriaan was als kleine jongen nog supporter van Arsenal.

Didier Drogba scoorde gisteren twee schitterende doelpunten en bezorgde thuisploeg Arsenal zo zijn eerste nederlaag dit seizoen in het eigen stadion. Het eerste doelpunt van de Ivoriaan was een volley die via de lat en de paal in doel verdween en zijn tweede treffer was een staalhaarde vrije trap in de hoek die doelman Manuel Almunia kansloos liet.

Drogba is overigens altijd op de afspraak als Arsenal de tegenstander is. "Misschien is het gewoon geluk. Ik weet het niet, maar misschien is het altijd leuk om jezelf uit te dagen als je tegen spelers als William Gallas, Thomas Vermaelen en Cesc Fabregas moet spelen", aldus Drogba die dus ook onze landgenoot heel hoog inschat.

Drogba was tijdens zijn periode trouwens altijd al supporter van The Gunners. "Vanwege de Franse invloeden bij Arsenal waren veel mensen in Frankrijk supporter van hen, ik ook. Maar sinds ik bij Chelsea zit, werk ik voluit voor deze club", besluit Drogba op de clubwebsite van Chelsea.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties