Jovanovic: "Ongelofelijk dat fans zich tegen mij keren"

De Nijs Michael
| 42 reacties
Jovanovic: "Ongelofelijk dat fans zich tegen mij keren"
Foto: © SC

Standard draait momenteel vierkant en dat zorgt voor frustraties bij de Luikse aanhang. Vooral spitsen Dieumerci Mbokani en Milan Jovanovic hebben het verkorven bij een deel van de rood-witte supporters.

Milan Jovanovic was na de nederlaag bij Sint-Truiden al de gebeten hond. Stewards moesten op Stayen zelfs een fysieke confrontatie tussen de Servische international en een misnoegde fan voorkomen. Zaterdag zorgde Jovanovic wel voor de (eerste) gelijkmaker tegen Germinal Beerschot, maar toch werd de international opnieuw op de korrel genomen door de thuisfans. "Mbokani, Jovanovic, de echte sterren staan er ook in de competitie", stond te lezen op een spandoek.

"Maar goed dat me dat tijdens de match zelf niet is opgevallen", briest Jovanovic bij de collega's van dS. "Het is werkelijk ongelofelijk dat de supporters zich tegen mij keren. Ik ben altijd correct geweest met de ploeg. Ik zou me ook gewoon kunnen laten opereren aan de knie. Maar ik stel de operatie uit in het belang van de ploeg. Als het moet zelfs langer dan gepland."

"Wanneer heb ik ooit de ster uitgehangen? Ik ben altijd present op het veld en stop me nooit weg", aldus de misnoegde Serviër. "Ach, het is beter dat ik geen commentaar geef op de kritiek van sommige supporters. Ik onthoud gewoon dat ik zaterdag mijn tiende goal van het seizoen heb gemaakt. Het belangrijkste is niet wat één bepaalde supporter denkt, maar wat mijn club denkt. En wat de ploegen die me willen kopen van mij denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties