Manuel Gonzalez
| 32 reacties

Toulouse, tegenstrever van Club Brugge komende woensdag in de Europa League, heeft in de Franse Ligue 1 op eigen terrein verloren van Montpellier.

Net als Club Brugge heeft Toulouse een slechte algemene repetitie gehad voor zijn Europa League-duel van komende woensdag. De Fransen moeten dan absoluut winnen in Jan Breydel om te overwinteren.

Het enige doelpunt van de partij viel na elf minuten en kwam op naam van Camara. Bij Toulouse stond topschutter Gignac de hele wedstrijd in de ploeg. Sissoko viel na 62 minuten in. Valverde stond tussen de palen en zal naar alle waarschijnlijkheid ook woensdag keepen. Hij vervangt de gekwetste eerste doelman Pelé. Afgelopen week stond zelfs een 17-jarige jeugdkeeper in doel bij de paars-witten.

Het Lille van onze landgenoot Eden Hazard won met ruime 0-4 cijfers bij AS Monaco. Hazard keek tegen een gele kaart aan en werd in de 67ste minuut gewisseld. Kevin Mirallas speelde 70 minuten met St. Etienne bij PSG maar verloor met droge 3-0 cijfers.