Hiddink beslist pas na Nieuwjaar over toekomst

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hiddink beslist pas na Nieuwjaar over toekomst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guus Hiddink (foto) sloeg vorige week enkele aanbiedingen af zoals die van Juventus en Manchester City, maar of hij bij de Russische voetbalbond aan de slag blijft, is ook nog niet duidelijk. Pas volgend jaar gaat hij beslissen.

Guus Hiddink is momenteel met vakantie waar hij ongetwijfeld wat zal tobben over zijn sportieve toekomst. Volgende maand beslist hij dan om hij effectief Russisch bondscoach zal blijven, dan wel of hij begint aan een ander avontuur. Hiddink kon Rusland na twee barragewedstrijden tegen Slovenië niet plaatsen voor het WK van volgende zomer in Zuid-Afrika.

Desondanks is het bekend dat de Russen graag verder willen met Hiddink. Het huidige contract van de Nederlander loopt af volgende zomer. Hiddink kan er twee seizoenen langer blijven, maar hij heeft nog geen beslissing genomen of hij nog langer in Rusland wil werken.

In Moskou hadden ze graag voor Nieuwjaar al duidelijkheid gekregen, maar die krijgen ze dus niet. "Guus is momenteel op vakantie in Kenia. Begin januari zal hij beslissen over zijn toekomst. Hij heeft nog geen beslissing genomen", aldus zaakwaarnemer Cees Van Nieuwenhuyzen in Sovetsky Sport. Hiddink is ook in beeld bij de Turken om bondscoach te worden, maar hij kan ook aangesteld worden als technisch directeur van Chelsea FC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties