Ivoorkust eist Chelsea-sterren nu al op

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ivoorkust eist Chelsea-sterren nu al op
Foto: © SC

Ivoorkust wil zich optimaal voorbereiden op de Afrika Cup die op 10 januari start in Angola. Bondscoach Vahid Halilhodzic eist daarom zijn sterren nu al op, dus ook Chelsea-spelers Didier Drogba (foto) en Salomon Kalou.

Chelsea-trainer Carlo Ancelotti zal dus nog flink moeten puzzelen om een sterk elftal op de been te brengen in de Londense stadsderby tegen Fulham en Birmingham City. Hij moet het stellen zonder Didier Drogba, Salomon Kalou en ook de Franse spits Nicolas Anelka is er niet bij.

Op Boxing Day speelt Chelsea tegen Birmingham City. Dan kunnen Drogba en Kalou wel nog meedoen. Na die wedstrijd moeten beide aanvallers zich melden bij de nationale ploeg van Ivoorkust. Ze missen dus al zeker de wedstrijd tegen Fulham. "De bondscoach van Ivoorkust wil alle spelers. Alle spelers uit de Premier League moeten zich melden op 27 december. We kunnen niet ingaan tegen de reglementen van de FIFA", aldus Chelsea-coach Carlo Ancelotti in The Daily Mail.

Eerder vandaag kon u op deze site al lezen dat Nicolas Anelka beide wedstrijden zou missen. De Fransman heeft last van een hamstringblessure.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties