Mulemo: "We weten dat we beter kunnen"

Nico Wieme
| 9 reacties
Mulemo: "We weten dat we beter kunnen"
Foto: © SC

Landry Mulemo was ontgoocheld dat Standard tegen Cercle opnieuw met lege handen achterbleef. De flankverdediger vindt dat de Rouches zich in eerste instantie op de play-offs moeten richten.

Bij Standard waren ze na de nieuwe opdoffer tegen Cercle niet happig om commentaar te geven. Landry Mulemo wou wel een woordje kwijt. "Ik ben enorm ontgoocheld. Dat we opnieuw puntenloos achterblijven, doet pijn. Daardoor wordt het voor ons alleen maar moeilijker. Ook de sfeer binnen de groep verbetert er uiteraard niet op."

"Belangrijk is nu dat we tijdens de korte winterstop ons hoofd vrijmaken. Na Nieuwjaar komen er zeker een aantal spelers terug uit blessure en dan zien we wel hoever we komen. Ons eerste doel is die play-offs halen", was Mulemo van mening.

Waaraan is de slechte eerste ronde van de Rouches te wijten? "Het is eigenlijk niet aan mij om daar een antwoord op te geven, maar de vele positiewissels, vaak noodgedwongen, zullen daar niet vreemd aan zijn. Eigenlijk moeten we daarover niet discussiëren, we weten dat we beter kunnen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties