Hoekman vijfde trainer Racing Mechelen dit seizoen

Hannes De Meyer
| 6 reacties
Hoekman vijfde trainer Racing Mechelen dit seizoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Mechelen heeft een nieuwe trainer. Eerder deze week kondigde Luc Leys om gezondheidsredenen zijn afscheid aan. Danny Hoekman tekende een contract tot eind volgend seizoen.

Danny Hoekman is na Van Acker, Calicchio, het duo Laguna-Carrez en Leys al de vijfde trainer van de derdeklasser dit seizoen.

 

“Racing Mechelen past perfect bij mijn ambitie. Ik heb niet alleen Racing bekeken, maar ik heb ook een paar andere matchen bijgewoond in derde klasse. Het niveau bevalt me wel. Ik ken niet alle details over de samenwerking met Cesifut, maar het boezemt me zeker geen angst in. Ik ben klaar om Racing te coachen”, aldus de kersvers trainer in GvA.

 

Hoekman voetbalde in zijn loopbaan als actief voetballer voornamelijk in Nederland en Engeland. Verder is hij in Nederland ook beroemd om ‘de doodschop’.

Nadien ging Hoekman als trainer aan de slag. Hij was actief in Nederland (FC Oss), Abu Dhabi, Qatar (Al Nasr), Duitsland (Bonner SC) en Finland (FC Hämeenlina). Hij was voor het laatst coach van een club in het seizoen 2007-2008, en dit bij Al Ahli in Saudi Arabië .


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties