Germinal Beerschot wil Dequevy

De Nijs Michael
| 49 reacties
Germinal Beerschot wil Dequevy
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot strikte vorige week al een jong talent in de persoon van Guillaume François, maar de Ratten willen ook een tweede jongeling in huis halen: Joeri Dequevy van rode lantaarn Roeselare.

De negentienjarige Dequevy is een vaste waarde bij Roeselare. Dit seizoen verscheen de middenvelder al twintig keer in de basis bij de nummer laatst uit de Jupiler Pro League. Germinal Beerschot hoopt de jeugdinternational echter weg te kapen op Schiervelde.

Germinal Beerschot en Roeselare hebben intussen gesprekken opgestart omtrent een transfer van Dequevy, meldt HLN. De Antwerpse fusieclub zou de jonge Belg graag tijdens de wintermercato onder contract leggen, maar wellicht lenen de Ratten Dequevy wel nog een half jaar uit aan Roeselare.

Enkele spelers die momenteel weinig in actie komen bij Germinal Beerschot, zoals Mark De Man, kunnen mogelijk in de deal betrokken worden. Germinal Beerschot moet wel uitkijken voor kapers op de kust, want er zijn nog twee andere eersteklassers geïnteresseerd in Dequevy.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties