Transferdagboek 15/1: Babel, Guti en Rolando

Philippe Crols
| 0 reacties
Transferdagboek 15/1: Babel, Guti en Rolando
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Marseille zit achter Ryan Babel van Liverpool volgens de Franse krant La Provence en radiostation RTL. Volgens L'Equipe had de Franse club haar pijlen eerst gericht op Mancini van Inter, maar die lijkt niet langer geïnteresseerd te zijn in een verhuis naar het zuiden van Frankrijk. 

Volgens het Franse Canal+ verlaat Guti Real Madrid nog tijdens januari. De middenvelder zou het liefst naar Italië trekken, maar vanuit Engeland is er met Tottenham en Bolton eveneens belangstelling.

Victor Moses, een 19-jarige aanvaller van Crystal Palace, geniet interesse van heel wat topclubs. Onder andere Real Madrid zou de jongeling graag zien komen, weet Daily Mail.

Daily Star weet dan weer dat Real Madrid net als Arsenal zijn oog heeft laten vallen op Sergio Canales van Racing Santander

Volgens Daily Mail bereidt Manchester United een bod van ongeveer 20 miljoen euro voor op Rolando. Dat is een verdediger van Porto. 

FC Basel uit Zwitserland denkt aan Dennis Rommedahl van Ajax. Dat weet De Telegraaf. 

Julian Jenner is op weg naar Rot Weiss Ahlen. De speler van Vitesse vertrekt normaal op huurbasis naar Duitsland. Hij moet nog wel een persoonlijk akkoord bereiken. Ahlen is de ploeg van onze landgenoot Tom Moosmayer. Hij komt bij de rode lantaarn echter zelden in actie. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties