Duivels verliezen kansloos tegen Italië

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Duivels verliezen kansloos tegen Italië
Foto: © SC

De mini-Duivels hebben hun eerste wedstrijd in groep B op het EK Futsal in Hongarije met 4-0 verloren van Italië.

Onze landgenoten waren zo goed als kansloos tegen de Italiaanse favorieten. Bij de rust was het slechts 1-0, maar in het begin van de tweede periode maakten de Italianen het karwei af. Ze liepen al snel uit tot 3-0. Naar het einde toe scoorden ze zelfs nog een vierde treffer.

België was niet in staat om de Italianen in de problemen te brengen al moest goalie Feller toch een paar keer tussenkomen op pogingen van de mini-Duivels. De nederlaag is echter geen schande, want Italië is samen met Spanje de topfavoriet om dit EK te winnen.

In de openingswedstrijd van het EK in groep A verloor gastland Hongarije enigszins verrassend met 1-3 van Azerbaidzjan. Al bleek tijdens de wedstrijd dat de Azeri's best over een talentvol team beschikken. Vijf van hun spelers zijn genaturaliseerde Brazilianen.

Opvallend was dat de doelman van Azerbaidzjan 43 jaar is. Aanvaller Serjao was één van de uitblinkers, hij scoorde ook één keer, al zag hij er niet echt de meest sportieve speler op de vloer uit. Maar liefst 8.000 fans woonden de openingsmatch bij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties