Transferdagboek 23/1: Cassano, Gudjohnsen, Ledesma, Piquionne

Ward Callens
| 0 reacties
Transferdagboek 23/1: Cassano, Gudjohnsen, Ledesma, Piquionne
Foto: © SC

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Antonio Cassano kwam vrijdag in conflict met zijn trainer Luigi Del Neri. De Sampdoria-coach zou de aanvaller daarom zondag op de bank posteren. Volgens La Repubblica ziet Roberto Mancini zijn kansen schoon. De Manchester City-trainer zou Cassano willen losweken bij de club uit Genoa.

Volgens L’Equipe ziet West Ham wel wat in Frédéric Piquionne (foto). De Fransman speelt momenteel voor Portsmouth maar is nog eigendom van Lyon, waar hij tot 2012 onder contract staat. De Franse club heeft een prijskaartje van 4,5 miljoen op het hoofd van de 31-jarige aanvaller geplakt.


The Sun meent dan weer dat West Ham Klaas-Jan Huntelaar graag zou huren van AC Milan. De Hammers zouden de Nederlandse spits 2,5 miljoen euro willen bieden voor zes maanden. Volgens Sky Sports zou ook Everton geïnteresseerd zijn in de 26-jarige Nederlander. Huntelaars zaakwaarnemer bevestigt de interesse van verschillende Premier Leagueclubs. Zo wordt de aanvaller ook genoemd in een ruil met Liverpool-speler Ryan Babel (zie artikel).

Blackburn Rovers onderzoekt of het Eidur Gudjohnsen van het Franse Monaco kan huren. De Ijslandse spits zou bij Blackburn de vervanger moeten worden van Benny McCarthy, die dicht bij een overstap naar West Ham staat. Ook Yildiray Bastürk staat in de belangstelling van Blackburn. De Duitse middenvelder met Turkse roots zou gehuurd kunnen worden van Vfb Stuttgart.

Morten Gamst Pedersen voert momenteel gesprekken met het Turkse Fenerbahçe over een eventuele transfer. De Noorse flankspeler van Blackburn zou tijdens de huidige transferperiode al weg mogen voor 1,5 miljoen euro, al kan hij in de zomer ook gratis weg.

Inter heeft een bod uitgebracht van 8 miljoen euro én mede-eigendom over Rene Krhin voor Lazio-speler Cristian Ledesma. Een eerste bod op de Argentijnse middenvelder werd door Lazio nog geweigerd. Ledesma is de laatste maanden op een zijspoor beland bij de Romeinse club. Inter-voorzitter Moratti had eerder aangegeven geen transfers meer te willen doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties