Flavio Briatore heeft aandelen QPR nooit betaald

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Flavio Briatore heeft aandelen QPR nooit betaald

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Engeland is opschudding ontstaan omtrent de aandelen van tweedeklasser Queens Park Rangers, waar Flavio Briatore de voorzitter-eigenaar is.

Flavio Briatore, ex-teamchef uit de Formule 1, kocht naar eigen zeggen de meerderheid van de aandelen van de Londense club voor ruim 90 miljoen pond. Hierdoor werd hij eigenaar en voorzitter. Met QPR hoopt in ten laatste 2011 naar de Premier League te stijgen.

Briatore was ondertussen van plan om zijn aandelen opnieuw te verkopen aan een Amerikaanse investeerder. Hij zou dan wel voorzitter blijven. Maar The Daily Telegraph is er nu achtergekomen dat Briatore zijn aandelen nooit betaald heeft en dat hij ze logischerwijze dus ook niet kan doorverkopen.

Antonio Calienda, die al meer dan 2,5 jaar op zijn centen wacht, bond de kat de bel aan: "Ik wacht al zolang op mijn geld, maar er gebeurt maar niets. Ik ben blij dat ik eindelijk de pers op de hoogte heb gebracht. Het is absoluut onwaar dat zijn groep die aandelen gekocht en betaald heeft. Hij kan ze per definitie dus ook niet doorverkopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties