Mourinho: "Met zeven spelers wonnen we ook"

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Mourinho: "Met zeven spelers wonnen we ook"
Foto: © SC

Inter Milaan won gisteren vlot de stadsderby tegen AC Milan met 2-0. Het zette daarmee de roodzwarte rivaal op negen punten en dat stemde Inter-trainer José Mourinho (foto) heel gelukkig.

Inter Milaan moest wel een groot gedeelte van de wedstrijd afwerken met tien man na de rode kaart voor de Nederlander Wesley Sneijder op het halfuur. De Nerazzuri zouden de partij overigens eindigen met negen man na nog een rode kaart voor de Braziliaan Lucio voor hands in het strafschopgebied. Tussentijds hadden aanwinst Goran Pandev en Diego Milito wel kunnen scoren.

"We waren perfect. We zouden deze wedstrijd zelfs met zeven spelers hebben gewonnen. Met zes tegen elf zouden we wellicht wel problemen hebben gehad", was de Portugese oefenmeester José Mourinho behoorlijk cynisch over de tegenstand. Leonardo, trainer van het verliezende kamp, had wat meer ontzag voor de opponent. "We wisten al op voorhand dat Inter een sterke ploeg had. Eén verloren wedstrijd doet niets af aan onze kwaliteiten. We kijken vooral naar de sterke prestaties in de afgelopen weken en naar wat we nog in staat zullen zijn", besloot de Braziliaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties