"Juve-voorzitter op weg naar Liverpool"

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Juve-voorzitter op weg naar Liverpool"
Foto: © SC

Volgens verschillende Italiaanse media heeft Juventus-voorzitter Blanc het vliegtuig genomen naar Liverpool om in contact te komen met manager Rafael Benitez (foto).

De Spaanse manager van Liverpool is kandidaat nummer één bij Juve om Ciro Ferrara op te volgen als trainer. Vanavond speelt Juventus in de kwartfinales van de beker nog tegen Inter. Bij een nieuwe nederlaag zou de positie van Ferrara onhoudbaar worden.

Voorzitter Jean-Claude Blanc heeft twee grote troeven om de Spanjaard te overtuigen: ten eerste de slechte financiële situatie van The Reds en ten tweede de stroeve verhouding van Benitez met de Amerikaanse eigenaars van de club.

Grootste struikelblok is mogelijk het feit dat Benitez nog een contract van vier seizoenen heeft met een jaarloon van vier miljoen euro.

De kans bestaat echter ook dat voorzitter Blanc pas volgend seizoen in zee wil gaan met Benitez en Juve ondertussen een tijdelijke trainer voor vier maanden aanstelt. Hiervoor zouden Claudio Gentile of Alberto Zaccheroni in aanmerking komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties