Fenerbahçe en Galatasaray winnen

Hannes De Meyer

Fenerbahçe en Galatasaray blijven in elkaars spoor. Fenerbahçe won met ruime cijfers bij Sivasspor. Even later versloeg Galatasaray Denizlispor. Galatasaray behoudt zijn 2 punten voorsprong op Fenerbahce, maar heeft wel 1 wedstrijd meer gespeeld.

Fenerbahçe blikte het vijftiende gerangschikte Sivasspor in met 1-5. Nadat Semih Sentürk de score had geopend, kon Mehmet Yildiz voor de thuisploeg nog wel gelijkmaken, maar nadien was het al Fenerbahçe wat de klok sloeg. Nogmaals Senturk en twee doelpunten van Ugur Boral en Sergio Gonul velde het harde verdict.

Even later won Galatasaray met 1-2 bij Denizlispor. Engin Memisler kon voor de thuisploeg in de tweede helft een vroeg doelpunt van Arda Turan nog wel onschadelijk maken, maar tien minuten later legde bij zijn debuut de eindscore vast.