KFCO.Gent moest de duimen leggen in het laatste kwart.

Hendrik De Vriesere

Het was een evenwichtige partij, waar voor beide ploegen enkele goede kansen waren. Maar zonder resultaat, de thuisploeg verdiende wel de puntendeling maar het was Van De Voorde die in de 70'' het eninge doelpunt maakte.

OLYMPIA - LOCHRISTI

Zeer gesloten wedstrijd met twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren . Er werd gestreden voor de drie punten dat het een lieve lust was . Langs beide kanten volgden de aanval golven elkaar op en werden doel kansen gecreëerd en gemist . We bereikten dan ook de rust met de score waar we mee begonnen waren 0 - 0 . De tweede helft was een copy van de eerste helft . Je voelde het aankomen , wie éénmaal kon scoren zou ook aanspraak maken voor de volle buit ofwel bleef het bij een brilscore . Het was het eerste , weliswaar door toedoen van de geluksfee  werd het in de 82', 0 - 1 door Nick Van De Voorde .Jammerlijk genoeg zagen we de puntjes aan onze neus voorbij vliegen en bleef het 0 - 1 scorebord onveranderd aan het einde van de wedstrijd .Volgende week hebben we een moeilijke verplaatsing naar St. Denijs , maar toch geen enkele hindernis is onoverkomelijk . Tot dan .