Rooney: "Het winnen van Champions League wil ik opnieuw beleven"

Hannes De Meyer
| 3 reacties
Rooney: "Het winnen van Champions League wil ik opnieuw beleven"
Foto: © SC

Manchester United speelt vanavond in de achtste finales van de Champions League tegen AC Milan. Wayne Rooney kijkt uit naar de wedstrijd tegen de Italianen. Hij denkt ook al aan de finale.

"Het winnen van de Champions League finale in Moskou (2008: 1-1 tegen Chelsea, gewonnen na penalty's) gaf mij het beste gevoel wat er is. Dat gevoel wil ik opnieuw beleven", aldus Rooney tegenover diverse Britse media.

Rooney wil revanche na de verloren finale van vorig jaar tegen Barcelona. "Het was een vreemde avond omdat het geweldig was dat we in de finale stonden, maar de wedstrijd was verschrikkelijk. De herinnering aan die avond geeft mij de motivatie om opnieuw die finale te bereiken."

De Engelse international is wel op zijn hoede voor Milan. "Het wordt een lastige avond omdat Milan een ervaren ploeg is. Bovendien hebben ze ons al twee keer uitgeschakeld in de Champions League."

De 24-jarige aanvaller is dit seizoen in uitstekende doen en scoorde al 21 keer in de Premier League. "Ik vind het geweldig om als diepste spits te spelen. Het is zeker mijn beste seizoen als prof. Ik speel beter dan voorgaande jaren en maak meer doelpunten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties