Bolat: "Ploegmaats feliciteren met inzet"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Bolat: "Ploegmaats feliciteren met inzet"
Foto: © SC

Sinan Bolat mocht zich in de eerste helft twee keer omdraaien na twee defensieve blunders. De Turkse doelman wees na de wedstrijd echter naar niemand met de vinger.

“Die twee doelpunten hebben we veel te makkelijk weggeven”, stelt Bolat. “Het is niet prettig om zo een doelpunt te moeten slikken. Volgende week moeten we zo’n foutjes zeker vermijden.”

Bevrijding

“Maar als groep hebben we heel veel karakter getoond en daar zijn we vandaag voor beloond. Ik moet mijn ploegmaats feliciteren dat ze erin zijn blijven geloven en dat ze de hoofdjes niet naar beneden hebben laten hangen. Ze zijn er voor de volle honderd procent tegenaan gegaan.”

Toch duurde het tot aan het strafschopdoelpunt van Axel Witsel dat de Rouches terug voet aan de grond kregen. “We waren ervan overtuigd dat we dat doelpunt wel zouden vinden”, aldus Bolat.

“Maar we hadden die treffer ook echt nodig. Dat heeft ons bevrijd. Daarna hebben we veel meer druk naar voren kunnen zetten en volgde er een enorme ontlading na de 3-2. Ik ben er zeker van dat het in Salzburg goed zal komen. We hebben vandaag getoond dat we de betere ploeg zijn.”

Club Brugge

Eerst volgt er nog de topper in eigen land tegen Club Brugge. “Het is een heel belangrijke wedstrijd, maar het zal niet makkelijk worden. Ik heb gehoord dat zij gewonnen hebben tegen Valencia. Ze zullen dus met veel vertrouwen naar de wedstrijd toeleven.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties