Zaccheroni: "Ik heb al genoeg problemen op te lossen"

Ward Callens
| 5 reacties
Zaccheroni: "Ik heb al genoeg problemen op te lossen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus-trainer Alberto Zaccheroni weigert zich door Mourinho te laten verleiden tot polemieken na diens uitspraken over vermeend favoritisme ten aanzien van de Oude Dame.

“Ten eerste heb ik al genoeg problemen op te lossen en kan ik me geen afleidingen veroorloven. Ten tweede: ik ben geen opinieleider. Ten derde: de Italiaanse bond heeft me niet belast met het bepalen wat juist is en wat niet juist is in de Serie A”, reageert Alberto Zaccheroni op de uitspraken van José Mourinho.

Volgens de Portugese coach zouden de scheidsrechters in de Serie A zich schuldig maken aan favoritisme ten aanzien van Juventus. Juve-trainer Zaccheroni laat zich echter niet afleiden en focust zich op het kampioenschap. “We concentreren ons nu op de wedstrijd van morgen tegen Bologna. In de korte periode dat ik m'n spelers ken, kan ik toch besluiten dat ze nog niet denken dat de crisis voorbij is”, aldus Zaccheroni.

Alberto Zaccheroni volgde vorige maand de ontslagen Ciro Ferrara op bij de bianconeri. De club uit Turijn staat op een voorlopige zesde plaats in de Serie A. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties