Aad de Mos lijdt eerste puntenverlies met Kavala

Aad de Mos heeft zaterdagavond zijn eerste puntenverlies geleden met zijn club Kavala. Aris Saloniki riep de zegereeks van Kavala een halt toe. Het competitieduel tussen de vijfde en de zesde in de stand eindigde uiteindelijk op 1-1.

Aad de Mos had al zes zeges geboekt met zijn nieuwe club Kavala, vier in de Griekse competitie en twee in de beker. Vanavond kwam Kavala in eigen stadion echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Aris Saloniki.

Na acht minuten waren de mannen van de Mos al op achtervolgen aangwezen nadat Toni Calvo de bezoekers op voorsprong had gebracht. Tien minuten voor tijd bezorgde de Ivoriaan Die de thuisploeg alsnog een punt.

Kavala blijft zo staan op een knappe zesde plek in de Alpha Ethniki, de Griekse hoogste divisie. Aris blijft vijfde.